14 Haziran 2007

3 film

Behind Enemy Lines (2001)
"bir film ancak ne kadar amerikalı ve holivudvari olabilir" sorusuna "bu" cevabı verdirtmek için yola çıkmışlar gibime geldi. bazı değişik sahneler haricinde (ör: mayına basma sahnesi, f22 vs sam) "hadi ordan lan şişman rambo" kıvamında olmuş. bir kere owen wilson adlı sarışın bu filmin başrolu olarak seçilebilecek en iğrenç seçim olmuş ki; bu inanılmaz bir başarı bir kere. her yerinden yapmacıklık akan hareketleri ile gözümün film izleme kasını bozacaktı az kaldı. birçok saçmalığı sallamazsak ve kendini izlettiren yerlerine odaklanıp eğlence kısmına bakarsak eh işte birşeyler var, geri kalanı bilmeyenin kalmadığı amerikan holivud artığı. yalnız belirtmeden geçmemek lazım, öyle sahneler var ki yani eşşeğin kulağına su kaçırmışlar resmen, insan utanır o kadar saçma sahneleri çekerken be kardeşim.
4.5 / 10


Brazil (1985)
rüyamsı+kabusumsu acayip olaylar ve karakterle bezeli, acayip mekanlarda acayip olayların olduğu bol simgeli imgeli yaklaşık 2.5 saatlik garip "bilimkurgu" yapımı.
6 / 10


The 51st State (2001)
tam bir eğlencelik erkek filmi. geyik muhabbetleri ve geyik olaylarla bezeli kafa dinlendirici gayet komik samuel l jackson'lı ingiliz suç filmi.
7 / 10

Hiç yorum yok: