27 Haziran 2012

Reasons We Lose Motivation

"Reasons We Lose Motivation

There are 3 primary reasons we lose motivation.
  1. Lack of confidence – If you don’t believe you can succeed, what’s the point in trying?
  2. Lack of focus – If you don’t know what you want, do you really want anything?
  3. Lack of direction – If you don’t know what to do, how can you be motivated to do it?"
kaynak

26 Haziran 2012

Berlin Kaplanı (2012)

Aşırı baştan savma senaryosu, kötü oyunculuklar ile rezil edilmiş kötü film. Özellikle Elvan karakterini oynayan arkadaşın kafası iyi miymiş merak etmedim değil. Ara ara Ata Demirer'in yaptıkları söyledikleri güldürse de çok gereksiz bir yapım olmuş.

4 / 10

24 Haziran 2012

Act of Valor (2012)

Filmde çok ciddi bir dağınıklık var, ne nerde niye oluyor pek anlaşılmıyor. FPS tarzı oyunlara benzer çekilmiş sahneler güzel bir fikir gibi olsa da ne nedir pek anlaşılmamış. Evet gerçek olaylara dayanıyormuş, gerçek adamlar oynuyormuş eyvallah da biz sinema izliyoruz, olmamış.

4 / 10

Safe House (2012)

Bazı sahnelerdeki mücadele hissi çok güzel anlatılmış .Ters köşe olsun diye kasılmış. Fena değil, kendini izlettiriyor. Çok daha iyi olabilirmiş, süresi gereksiz yere uzun tutulmuş. Sonu pek başarılı yazılmamış.

6 / 10

22 Haziran 2012

L'arnacoeur (2010)

Konusu ilginç gibi başlıyor, bir süre güzel götürüyor sonunda elinde ne kadar bilindik hamle varsa hepsini yapıyor. Standart romantik bir film.

5 / 10

18 Haziran 2012

Defending Your Life (1991)

Konu olarak insanda merak uyandırsa da ilk 10 dakika çok kaliteli bir film izlemeyeceğiniz düşüncesi uyanıyor, 35 dakika boyunca dayanabildim. Kamil insan olma hedefi ile insanoğlunun yaşadığı hayatı ne kadar savunabildiği üzerine çok sıkıcı olmuş bir yapım. Yazan yöneten başrol aynı olan dandik filmler kategorisinden.

2 / 10

8 Haziran 2012

Un heureux événement (2011) [A Happy Event]

İlk yarısı komik ikinci yarısı dram dolu tam bir Fransız filmi. Rahatlık seviyesi çok üst seviyelerde olduğu için bir çok kişi yapımdaki +18 öğelerden rahatsız olabilir. Çocuk sahibi olmayı sadece pür neşe ve sevgi zannedenlerin izleyerek zorlukları hakkında bilgi edinmesi açısından iyi olmuş. Genel olarak baktığımızda eh işte.

6 / 10

John Carter (2012)

İlk 40 dakikasını izledim geri kalanını izlemeye gerek duymadım. Daha önce de izlediğimiz benzer hikayeler olduğu ve herhangi bir albenisi bulunmadığı için izlemeye gerek yok görünüyor.

4 / 10

4 Haziran 2012

Chronicle (2012)

Şu ana kadar izlediğim filmler içinde en saçma en dandik filmler arasında ilk beşe çok rahat girer. Böyle kendi kameranla çekiyor gibisin çok doğal geyiği ve inanması güç iğrenç ötesi kelimelerin kifayetsiz kalacağı kadar kötü oyunculuklar üzerine yapılan her yorumun israf olduğu saçmalık. 10-15 dakika hayattan soğumanıza yetecektir.

0 / 10

Ayrıca bu kadar saçma iki filmi de bulabildiği için thy'yi de kutluyorum. Ne olsa izleyebileceğimiz bir durumda boş boş oturmayı tercih ettirebilecek film seçmek de bir başarı.

The Vow (2012)

İlk anda farklı gibi görünen fakat son derece sıradan işlenip iğrenç ötesi oyuncularla rezil olmuş bir film. Yarım saat kadar dayanabildim.

1 / 10